Ana içeriğe atla

CRAZY TAXİ CAR DRİVİNG GAME V.1.7 SINIRSIZ PARA HİLESİ MOD APK İNDİR

CRAZY TAXİ CAR DRİVİNG GAME V.1.7 SINIRSIZ


Bilgisayar oyunundan tanıdığımız Crazy taxi nin android versiyonlu oyunu, taksiniz ile beraber yollarda ilerliyorsunuz ve görevleri yerine getiriyorsunuz.Oyunda ki bazı nedenlerden dolayı Crazy Taxi Car Driving Game mod apk olarak sizlere veriyoruz.Hileyi aşağıda ki linkten indiriniz ve kurunuz.Oyuna giriş yaptıktan sonra hile aktif olacaktır.



MOD: Para + Unlocked İyi haber! Oyun Town Studio büyük şehir trafiği için getiriyor Çılgın Taksi Araba Sürüş Rush Racing 2018 toplu taşıma Simülasyon kategorisinde yeni ve en yeni bir serin oyun. Sarı muhteşem şehir kabinini kullanmış olabilirsiniz, ancak taksici sürüş koltuğunda hiç bulunmadınız mı? Eğer çılgın şehir taksi taksi seviyorsanız acele edin sadece deli taksi sim toplu taşıma oyunu içine almak ve büyük ve genişleyen 3D şehir ortamının yoğun şehir yollarında vahşi sürüş keyfini çıkarın.

Oyun Town Studio büyük şehir trafiği için getiriyor Çılgın Taksi Araba Sürüş Rush Racing 2018 toplu taşıma Simülasyon kategorisinde yeni ve en yeni bir serin oyun. Sarı muhteşem şehir kabinini kullanmış olabilirsiniz, ancak taksici sürüş koltuğunda hiç bulunmadınız mı? Eğer çılgın şehir taksi taksi seviyorsanız acele edin sadece deli taksi sim toplu taşıma oyunu içine almak ve büyük ve genişleyen 3D şehir ortamının yoğun şehir yollarında vahşi sürüş keyfini çıkarın.
Lüks ve son toplu taşıma şehir taksi taksi ile şehir taksi sürüş becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Hayalindeki taksicilik oyunun, kendi kuralların. Speediness'siniz, sürüklenin ve köşelerin etrafında dolaşın ve şehir trafiğinden geçin. Taksi aracınızda şehir boyunca yarışın Bu yüzden büyük modern şehirde gerçek bir taksi şoförü olma sırası sizde! Olabildiğince hızlı sür. Bu çılgın taksi oyununda ne istiyorsan onu yap. Tek amaç yolcuyu zamanında varış noktasına teslim etmektir.
Çılgın taksi araba sürüş oyunu: şehir taksi sim 2018 oyun gece ruh hali içinde modern ve gelişmiş şehirde heyecan verici ve heyecan verici pick ve bırak misyonları ile dolu, sokak ışıkları şehir daha güzel ve çekici hale parlayan vardır. Göreviniz, yolcuları uzak yerlerden almak ve varış yerlerine en kısa sürede götürmektir. Çekici ama çarpıcı dönüşler, hedefinize kolayca ve zamanında ulaşmanıza izin vermez. Çılgın taksi oyunu çeşitli kontroller ve sürüş ayarlarına dokunarak yolcuları taşımak. Geceleri taksi şoförüyüz, dikkatli ol ve sürekli aktif kal.
Mega şehir yollarında inanılmaz ve güzel gece Taksi binmek keyfini çıkarın. Çılgın Taksi Araba Sürüş Oyunu Oyna: City Cab Sim 2018 kadar lüks ve son sarı taksi taksi satın almak için maksimum nakit kazanmak ve gece modunda süper modern ve gelişmiş şehir hiç iyi taksi sürüş keyfini çıkarabilirsiniz. Gece taksi araba sürüş becerilerini kanıtlayın ve Çılgın Taksi Oyununun ustası olun: City Cab Sim 2018! Bu, tahmin edebileceğiniz gibi, büyük şehir yollarındaki bu çoklu sürüş zorlukları için oldukça zor FIT. Bir taksi şoförü olarak, yolcuları almanız, trafikten sürmeniz ve istediğiniz zaman varış noktalarına bırakmanız gerekiyor. Unutma zamanı özdür. Crazy Taxi Car Driving Rush Racing 2018'in bu destansı park macerasıyla, herhangi bir meydan okumaya girecek ve diğerlerinden daha iyi olduğunu kanıtlayan bir tür cabbies olmak zorundasınız.
Çılgın taksi araba sürüş oyunu: şehir taksi sim 2018 oyun özellikleri
- Akıllı Trafik yarışçısı Sistemi 
- En iyi taksi şoförü 3D Taksi Variety 
- Amazing Modern 3D şehir Çevre 
- HD Çarpıcı 3D Grafik 
- Gerçekçi Animasyonlu Yolcular 
- Taksicilik oyunu heyecanlı oyun 
- Farklı kamera açıları kullanın 
- Sürüş yeteneğini geliştirin 
- Kolay ve ücretsiz kullanımı 
- Aşırı sürüş deneyimi 
- Detaylı haritalar
Gideceğiniz yere ulaşmak için bir taksi kiralayın. Geç kalma, şehir etrafında yarış ve zamanında görevleri tamamla. Hedefinize ulaşmanıza yardımcı olmak için haritayı rehberiniz olarak kullanın. Mümkün olan en iyi rotayı bulun ve pahalı zamandan tasarruf edin! Yolcular bekliyor, SO HURRY UP! Çılgın Taksi Araba Sürme Oyunu Enjoy: Şehir Cab Sim 2018 Oyunu bedava.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

8 BALL POOL V3.14.1 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR

ADVENTUREQUEST DRAGONS V1.0.63 MOD APK İNDİR

DREAM LEAGUE SOCCER 2018 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR