Ana içeriğe atla

CRUSH THEM ALL All v1.5.110 MOD APK İNDİR

CRUSH THEM ALL All indir



Oyunda ki karakterinizi geliştiriyor ve savaşıyorsunuz.Savaştan galip çıktığında ise altın elmas gibi madenler kazanıyorsunuz.Bu paralarla da kendi karakterinizi geliştiriyorsunuz.Crush Them All mod apk hilesini sizlere sunuyoruz.Aşağıdan dosyayı indiriniz ve oyuna giriniz.




Ezmek onları tüm v1.5.110 mod apk kötü toprakları yolumuzu, dev patronları ezmek ve destansı boşta rol yapma oyunu, ezmek onları tüm prenses serbest prenses. Bir parmağınızla dokunun, yüzlerce kahramanı toplayın ve geliştirin, mola verirken bile bu sonsuz yolculukta güçlü eserler bulun ve ilerleyin!

Özellikler: ● Yolculuğunuz boyunca güçlü düşmanları ezmek için kahramanlar toplayın ve büyütün ● Görsel olarak etkileyici beceriler geliştirin ● 1000+ aşamayı EXPLORE ● Prizmalar kazanmak ve ordunuzu güçlendirmek için yeni dünyalara ASCEND. ● Kahramanlarınıza daha fazla yetki vermek için CRAFT 50+ güçlü eserler ● Uzaklaşırken, altın kazanırken ve düşmanlarla savaşırken İLERLEME.

LÜTFEN AKLINIZDA BULUNDURUN! Crush Them All indirmek ve oynamak ücretsizdir, ancak, bazı oyun öğeleri de gerçek parayla satın alınabilir. Bu özelliği kullanmak istemiyorsanız, lütfen cihazınızın ayarlarında uygulama içi satın alımları devre dışı bırakın. Ayrıca, Hizmet Şartlarımız ve Gizlilik Politikamız uyarınca, Crush Them All'u oynamak veya indirmek için en az 13 yaşında olmanız gerekir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

8 BALL POOL V3.14.1 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR

ADVENTUREQUEST DRAGONS V1.0.63 MOD APK İNDİR

DREAM LEAGUE SOCCER 2018 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR