Ana içeriğe atla

INCREDİBLE MONSTER HERO: SUPER PRİSON ACTİON GAMES V2.3 MOD APK İNDİR

INCREDİBLE MONSTER HERO: SUPER PRİSON ACTİON indir



Hulk karakterini hepimiz filmlerden hatırlarız.Bu oyunda ise karakteriniz ile beraber sizi tuttukları yerden kaçıyorsunuz ve tekrar sizi yakalamaya gelenlere karşı saldırıya geçiyorsunuz.Bu oyunun  Incredible Monster Hero: Super Prison Action Games mod apk sini sizlere veriyoruz ve hileyle bir oyun oynayın.



İnanılmaz Canavar Kahraman: Süper Cezaevi Aksiyon Oyunları v2.3 Mod Apk İşte en iyi arkadaşın, inanılmaz canavar şehir kahramanı. Ücretsiz süper kahraman canavarı hapishanesinin kaçış oyunlarından inanılmaz derecede inanılmaz bir bağlantının tadını çıkarın ve en iyi suçlu oyunlarının keyfini çıkarın. Canavar kahramanı dövüşünün bu harika canavar aksiyon hapishanesinden kaçış yolculuğunu deneyimleyin. Cezaevi arkadaşlarınızla birlikte, çocukların oynayabileceği en iyi jailbreak oyun oyunlarında ömür boyu hapse mahkum edilir. Şimdi, polis oyunlarının bu üst düzeyindeki tüm polisleri mağlup ederek, gizli bir hapishane kaçışını veya hapishaneden kaçmayı iyice planlamanız gerekiyor. Olağanüstü kas gücü ile inanılmaz bir süper kahraman canavara dönüşmek için bu inanılmaz yeteneği var. Aksiyon macera oyunları devasa bir canavar olmak, iyi eğitimli polis birlikleri ile mücadele için hazır olsun, ateşli bir şehir kavga ederken şımartmak özel polisler ile polisleri yenmek. Bu hapishane canavar kaçış misyonu çocuklar için online oyunlar, iyi eğitimli polisler ile şiddetli bir savaş içine meşgul olsun, kendinizi en iyi güvenlik hapishanelerinde en iyi cezaevi suçlular ve gangsterler ile birlikte bulacaksınız çocuklar için en iyi canavar kahraman şehir savaş eğlenceli oyunlar . Bu destansı hapishanede kaçış ve çocuklar için ücretsiz çevrimiçi oyunlar eylem hayatta kalma cezaevi kaçış oyunları en iyi zevk için polisle mücadele canavar kahramanı suç eyleminden zevk aramak. Hapishane hücresinden ayrılırken dikkatli olun, çocuklar için harika oyunlarda ana hapishane girişine doğru gizemli bir canavar yürüyüşüne dönüşün. Devasa polis ordusuyla birlikte olacaksınız, ancak bu en iyi hapishane kaçış oyunlarında onları tek yumrukla yere atabilirsiniz. Aksiyon oyunları indirin İnanılmaz kahraman savaş, polis kovalamaca polis dövüş oyunları çeşitli farklı dayalı bir aksiyon oyunu.

*** GAMEPLAY ÖZELLİKLERİ *** • İnanılmaz canavar süper kahraman oyunları ve canavar aksiyon oyunlarının ayrıntılarını yakalamak için HD grafikleri yakalayan göz alıcı gerçekçi 3D animasyonlar. • Polislerin suçluları ve canavar kahraman şehir oyunlarını 4 kişilik kapsamlı bir oyunla (her görevin 5 seviyesi vardır) çekmesi için mutlak bir muamele. • Dev inanılmaz canavar kahraman dövüş oyunları hayranları için heyecan verici ses efektleri. • Özel maksimum güvenlik cezaevi ortamı. • Bu savaş simülatörüne tam olarak dahil olmak için etkileyici ve kolay ekran kontrolleri. • Kızlar için en iyi Çocuk oyunlarında birden fazla cihazda oynanabilir. Tamamen organize aksiyon dolu suç polisi hapis molası oyunları olan bu inanılmaz canavar kahraman dövüş oyunu için hazır olun. Tüm güvenlik görevlileri en son makineli tüfeklerle donatıldıkça cezaevinden çıkarken dikkatli olun. İnanılmaz aksiyon savaşçılarının tadını çıkarmak için her zaman bu şaşırtıcı paketi “İNANILMAZ MONSTER HERO: SÜPER PRISON EYLEMİ” ile oynamak istediğiniz inanılmaz canavar savaşçı olun!

Büyük canavar hapishanesine kaçış hapishane oyunları için en yenilikçi girişimizdir, kılık değiştirmiş süper insan canavarı azami güvenlik hapishanesinde kilitlenmiştir. Polis, insanlık dışı güçlü canavar güçlerin yeteneği hakkında hiçbir fikre sahip değildir; Hapishaneden kaçmak ve inanılmaz canavar kaçış hapishanelerinin bu en güzel oyununda yoluna çıkan her bir polisin hepsini bitir. Kaslı canavar silahlarınızla hapishaneyi kırın ve ejderha canavarı polis dövüşü oyunlarını bu kadar özgür yapan hiç kimse sizi yakalamadan önce olay yerini kaçar. Bir efsane gibi hapishaneden kaçmak, bu en büyük polis suçu oyunlarında korkusuz doğaüstü bir kaçış olsun, kaybetmek zorunda kaldı. Kontrolünüzde devasa canavarı tutun ve hapishane kaçış süper kahramanı gibi yuvarlayın hayatta kalmanın anahtar olduğunu unutmayın; bir ton polis tutuklu güvenlik görevlisi tarafından eşlik edilecek ama inanılmaz canavar kahraman hapis molası aksiyon oyunları ücretsiz indir sırasında doğaüstü güçlerini akıllıca kullanırsanız, onlar bir şansı yok!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

8 BALL POOL V3.14.1 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR

ADVENTUREQUEST DRAGONS V1.0.63 MOD APK İNDİR

DREAM LEAGUE SOCCER 2018 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR