Ana içeriğe atla

LAYERED STORİES 0 V1.5.0 MOD APK İNDİR

LAYERED STORİES mo dapk indir



Simulatör oyunu olan Layered Stories, japon yapımlı android oyunudur.Oyunda sahip olduğunuz karaktere çeşitli eşya giydirebileeğiniz bir oyundur.LAYERED STORİES mod apk verdiğimiz yunun hilesini indirip oyundan farklı zevkler alabilirsiniz.




LayereD Hikayeleri 2037'den itibaren v1.5.0 Mod Apk Shibuya. İnternet, LayereD teknolojisi ile görselleştiriliyor, “tüm bu imkansız olan” özgür dünya. Ancak ütopya dünyasından çok uzaktı. Re Reizero “Katman Hikayeleri Sıfır” (LayereD Hikayeleri 0), aynı dünyada ortaya çıkan hikayenin animasyon ve oyunlarda yer alabildiği bir akıllı telefon uygulamasıdır. Animasyon ve oyunda hikayenin ikisi birbiriyle bağlantılı, örtüşen alternatif RPG'dir.

⇒GAME Oyun, sen bir kahramansın. Kişilik kukla zengin yardımcısı AI “ACT (Act)”, 360 derece yüksek kaliteli 3D modeli ile inşa edilen geleceğin Şibuya'da ortaya çıkan artırılmış gerçeklik alanı etrafında uçan, yeni bir “Shibuya sky 360 derece” hissi Şimdiye kadar bu karmaşa savaşı “. ACT'ı destekleyin ve organize edin, tek stratejinizi bulun, Aim Alternative üst sıraya girin!

⇒ANIMATION Tam uzunlukta tam 3D olarak üretilen CG animasyonu. Oğlan ve kızların, “kendi özgürlüklerinin ve diğerlerinin çarpışma özgürlüğünün” kahramanının Yuuto'suna odaklanmak için bir hikaye çizin. Anime, uygulamada düzenli olarak güncellenir ve akıcı hale gelir. Zamanında teslimat, “öykünün animasyonunun geri dönüşü” ne kendini müdahalede bulunan olayla bağlantılı olarak da gerçekleştirilebilir, eşi benzeri görülmemiş bir deneyim olabilirsiniz.

◆ UGC ve Open IP de uygulandı “Herkes oyunu yapalım” sloganıyla, kullanıcıyı içeren Pro-Am karışımının seçilmesini gerçekleştirdi. Karakter tasarımcısı, seslendirme sanatçısı, karikatürist, bir tema şarkısı vokalisti arıyor, ayrıca Grand Prix endüstrisinde deneyimsiz biri kazandı. Gerçek üretim alanına katılıyoruz. Ayrıca, kişisel ve ticari kullanımın izin verilen açık kaynak olarak planlandığı sürece, animasyon ve dünya görüşünde oyunlar ve 3D model ve konfigürasyonlar üretildi.

Anime anime ve oyunda muhteşem aktörler ortaya çıktı [Animasyon Bölümü] Yuuto: Willow Nawa (Project LayereD sesli sınav Grand Prix) Joshua: Uchida aygırları Shinji: Sakura Ayane Claire: Tatsumi YuKinuko Kohei: Junji Majima Rachel: Ai'nin her yerinde basınçlandırılmış Will: Sōma Saitō Takuma: Mitsuhiro Ichiki



[Oyun] Bölüm İyon: beyaz kum Sunaho (Project LayereD sesli sınav Grand Prix) Kyotaro: Yuki Ono Barthelemy: Mikako Komatsu Miaraka: Yuki Midori Kido: Ai Kayano Lazarus: Rina Sato Anathematized: Tomoyo Kurosawa Tsumori: Kenta Miyake Furusawa: Ishikawa Sakaihito Pureroma: Ayaka Suwa Yashio: Wataru Hatano A C T: C V Kenichi Suzumura Natsuki Hanae Saori Onishi Wataru Bir Chika Misaki Kuno Shin Uchida Rei Junichi Suwabe

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

8 BALL POOL V3.14.1 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR

ADVENTUREQUEST DRAGONS V1.0.63 MOD APK İNDİR

DREAM LEAGUE SOCCER 2018 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR