Ana içeriğe atla

MİNİ LEGEND – MİNİ 4WD PVP V2.2.4 MOD APK İNDİR

MİNİ LEGEND apk indir
Oyunda sahip olduğunuz yarış arabanız ile rakiplerinizi çok hızlı bir şekilde geçebilir ve yenmeye çalışabilirsiniz.Arabanızı güçlendirebilir ve yeni özellikler ekleyebilirsiniz.Oyunda ki bazı para sistemli çalıştığı için sizlere bu oyunun Mini Legend – Mini 4WD PVP mod apk olarak sizlere veriyoruz.Oyunu indirdikten sonra kuruyorsunuz ve hileniz oyuna giriş yaptığınızda aktif oluyor.



Mini Legend Mod Apk İndir Mini Legend v2.2.4 Apk Mod Android Yarış Oyunları. “İçerideki Hızı Artırın, Mini Bir Efsane Olun” Mini Legend, Mini 4WD model arabalara dayanan stratejik bir yarış simülasyonu oyunudur. Oyunda, oyuncuların serbestçe modifiye etmelerini ve benzersiz bir şekilde kendi arabalarını kişiselleştirmelerini sağlayan Mini 4WD otomobil ve parçaları bulunmaktadır. Mini 4WD'lerin dünyasına tamamen yeni gelenler, usta bir tuner olma yolunda ellerinden geleni yaparken, gerçek bir şeyle deneyim sahibi olanlar kendilerini evde hissedecekler.

Bir master tuner olmak sadece en güçlü motora tokat atmak değildir. Mükemmel bir Mini 4WD tuneri olmanın özü, hız ve kararlılık arasındaki çizgiyi zorlamaktır. Mini Legend bu özü tanır ve onu oyunun araba özelleştirme sistemine dahil eder. Arabanın neredeyse her kısmı özelleştirilebilir. Aracın motoru, şasi, lastikler, jantlar, dengeleyiciler, makaralar ve dişli oranlarından, maksimum özelleştirilebilirlik sağlayan müzikçalar tarafından ayarlanabilir ve ayarlanabilir. Herhangi bir parçanın değiştirilmesi, otomobilin genel performansı üzerinde farklı bir etkiye sahip olacaktır. Bu nedenle, her oyuncu kendi vizyonlarına sadık tamamen benzersiz bir arabaya sahip olacak.

Ancak, Mini Legend sadece otomobillerin “hızlı” olmasına değil, aynı zamanda estetiğe de yol açıyor. Oyun oyuncuların kişisel stillerini ve yeteneklerini ifade etmelerini sağlar. Ayarlamak için sonsuz renk, doygunluk ve ton kombinasyonu ile birlikte 40'tan fazla farklı araba mermisi mevcuttur. Dahası, her otomobil, otomobilinize kişisel zevklerinizi ifade etmek için tamamen yeni bir görünüm kazandıran benzersiz etiketlerle daha da özelleştirilebilir. Mini Legend, hem in-house tasarım ekibinden eşsiz otomobil tasarımları oluşturdu ve hem de dünyanın dört bir yanından gelen sanatçıları oyun için benzersiz görünümlü arabalar yaratmak üzere tasarladı.

“Mini Legend” 4 oyun modu içerir: 1. Hikaye Modu ○ Tek oyunculu RPG kampanyası ○ Hikaye, eski bir Mini 4WD model seti ve el yazısıyla yazılmış bir dergi aracılığıyla babasının geçmişini keşfedecek bir Mini 4WD yarışçısına sahiptir. Bu öğeler sayesinde karakter, babasının geride bıraktığı mirası keşfeder ve Mini Legend olmak için kendi kaderini tamamlamak üzere Mini 4WD yarışının dünyasına adım atır. ○ 120'den Fazla Benzersiz Seviye ○ Benzersiz ve unutulmaz hikaye ve karakterler ○ Zorlu Boss Savaşları 2. Çevrimiçi PVP Modu Akıllı eşleme sistemi ile arkadaşlarınıza veya düşmanlarınıza meydan okuyun Competitive Rekabetçi oyun yoluyla en iyi kim olduğunu öğrenin Modified Modifiye Mini 4WD'nizin rekabete nasıl aykırı olduğunu görün



3. Çevrimiçi Etkinlikler Format Özel format yarışları ○ Haftalık özel yarışlar ○ Sınırlı sayıda araba yarışı C Çapraz geçiş etkinlikleri için farklı markalarla işbirliği 4. Günlük Zamanlı Saldırı Yarışları ○ Günlük hedef zamana meydan oku Unique Eşsiz ödüller için en iyi koşu sürelerini elde edin

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

8 BALL POOL V3.14.1 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR

ADVENTUREQUEST DRAGONS V1.0.63 MOD APK İNDİR

DREAM LEAGUE SOCCER 2018 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR