Ana içeriğe atla

NİNJA SAGA v1.3.97 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR

NİNJA SAGA v1.3.97



Oyunda sahip olduğunuz karakter ile diğer rakip karakterlere karşı üstünlük kurmaya çalışıyorsunuz.Karakterinize bir kaç nesne alarak daha güçlü yapmaya çalışıyorsunuz.Oyunda ki para konusundan dolayı Ninja Saga v1.3.97 para hileli mod apk dosyasını ücretsiz olarak sizlere veriyoruz.Dosyayı İndirip kurduktan sonra oyuna giriş yapıp, para kısmına bakmanız yeterlidir.





Şimdi Android cihazınızda Ninja Saga oynayabilirsiniz !! Dünyanın dört bir yanından 18 milyon hayranı ile EN POPÜLER ve BEST Ninja temalı RPG biri.

2009'daki çevrimiçi ilk çıkışından bu yana, göz kamaştırıcı manga grafikleri ve sansasyonel oynanışıyla Facebook'ta bu en son gözden geçirilmiş sosyal RPG, dünya çapında 70 milyondan fazla oyuncunun kalbindeki gizli Ninjaları cezbetti.

Saçınızı Naruto gibi ağartmak ve Samuray, Korsan ya da diğer Anime karakterleri olmak istemez misiniz? Sadece kendi Ninja Avatarınızı yaratın ve dünyaya barış getirmek için Ninjutsu, kıyafetler, dişliler, silahlar ve evcil hayvanlardan oluşan geniş bir seçimle tamamen özelleştirin!
Ninja dünyasını keşfetmek ve günlük görevlerinizi tamamlayarak heyecanlı macerayı tecrübe etmek, en üst seviye Jutsu'yu öğrenmek ve ilerlemek ve daha da güçlenmek için Bloodline becerilerini keşfetmek! Bir gün bu toprak parçasında bir numara olacaksın.

DAHA FAZLA GÜÇ!!! Temel özellikleri: - Kendi Ninja Avatarını silah, kıyafet ve hatta Ninjutsu ile özelleştir! - En fazla 3 Ninja ile eşsiz bir takım oluşturun - Seçmek için 5 Ninjutsu Elemanları - Demirci ve Silah yükseltme - Sizi saatlerce meşgul tutan günlük görevler ton! - Avcılık Evi misyonları ve özel ödüller - Gacha Makinesi ile Füzyon Pet Sistemi - Genin & Chunin Sınavları - Başarılar - 60 Seviye İçeriği - Heyecan verici oyun içi olaylar - Düzenli güncellemeler

Gelecek Güncelleme: - Bloodline Becerileri ve Jutsu - Klan Savaşı ve Savaş - Çok oyunculu Savaş (PvP) - Ve daha fazlası!

ÖYKÜ: Shinobi'nin dünyası, artık gizemli bir kötülük gücü tarafından kuşatılmanın ardından kaos ve yıkımın eşiğinde. Bu çaresiz zamanlarda, bir kahraman şeytani güçleri yenmek ve dünyayı unutulmaktan korumak için hain bir yolculuğa çıkmalı. Son büyük savaşın küllerinden doğan genç ninjalar, bu kaotik dünyaya bir hırsla bakıyorlar… tüm ninjaların en iyi ninjası olmak ve bu dünyaya barış ve düzen sağlamak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

8 BALL POOL V3.14.1 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR

ADVENTUREQUEST DRAGONS V1.0.63 MOD APK İNDİR

DREAM LEAGUE SOCCER 2018 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR