Ana içeriğe atla

SWORD ART ONLİNE CODE REGİSTER V5.0.2 MOD APK İNDİR

SWORD ART ONLİNE CODE REGİSTER indir


Japon savaş oyunu, sahip olduğunuz karakteri geliştirip savaşıyorsunuz.Oyunda ki zorluklardan dolayı sizlere vereceğim Sword art Online code register mod apk dosyasını indirip kurunuz ve hilelerin tadını çıkarın.

  • Nasıl Kurulur

  1. Hesabınızı yedekleyin.
  2. Oyunun mevcut sürümünü kaldırın.
  3. Aşağıda ki linke tıklayarak mod apk dosyasını indirip telefonunza kurunuz.



Bu “Sword Art Online” nihayet Google sitesinden görün! “VRMMO” dünyasına özgürce maceraya bırakalım! Şimdi bağlantı şimdi başlıyor! Macera aşaması Kılıç Dünyası “Kılıç Sanatı Online”, peri ve büyülü dünya “Alveheim Online” ve “Gangale Online” silahlarının dünyası. Üç dünyayı keşfet ve onun dünyasını özgün hikayeyi deneyimleyin!

Maceraperest parti üyeleri “SAO”, “ALO”, “GGO” nun dünya karakterlerini özgürce organize edebilirler! Kendi rüyanızın en güçlü partisini yapalım!

Savaş, dost ve düşmanın hareketleri için bir araya getirme bir araya gelen “Düello Sipariş Sistemi” ni benimsiyor. Savaşın olduğu sakin bir şekilde, güçlü saldırılara çarpın!

Buna ek olarak, savaş ve saldırı gücü gibi güçlü hasar verebilen ve savaşı daha da ileriye götüren “kılıç becerisi” gibi bir etkiye sahip olan “Savaş Yeteneği” nin karakterini özel yeteneklerini kullanalım.

MMORPG benzersiz silah ve ürün üretimi önemlidir. Güçlü silahlar ve eşya oluşturma için görevler yapın ve materyalleri toplayın!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

8 BALL POOL V3.14.1 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR

ADVENTUREQUEST DRAGONS V1.0.63 MOD APK İNDİR

DREAM LEAGUE SOCCER 2018 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR