Ana içeriğe atla

ZOMBİE CASTAWAYS V2.30 SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD APK İNDİR

ZOMBİE CASTAWAYS V2.30 SINIRSIZ



15 dilde yayınlanan ve 70 milyon oyuncusu bulunan ZOMBİE CASTAWAYS, bir dost zombinin kıza aşık olması hikayesi ile başlar.Zombi kız ile sevgili olabilmek için insana dönüşmesi gerekmektedir.Verilen görevleri yerine getir ve zombi ile kızın aşkına çıkan engelleri kaldır.Zombie Castaways mod apk sizlere verdiğimiz bu ilede oyunda sınırsız paranız olacaktır.Hileyi indirip kurunuz ve oyuna giriş yapınız sınırsız paranız aktif olacaktır.




Zombie Castaways v2.30 (Mod Apk Money) Dünya çapında 70 milyon oyuncu 15 dilde oyun oynuyor.

Bir dost zombi bir kıza aşık olur ve Zombium'un bir İnsan olması için aramaya başlar.

Zombiler dünyası geniş, parlak ve komik karakterlerle doludur. Muhteşem adaları keşfedin ve Zombie'nin sırrını çözmek için bir adım daha yaklaşmak için çalılıkların arasından çıkın. Zombium pişirmek için olağandışı bitkiler, meyveler ve çiçekler büyütün. Dünyaca ünlü binaları inşa edin, görevleri tamamlayın ve adanızı bir İnsan olmak ve Sevginizi bulmak için dekore edin.

Oyunda adanın temizlenmesine ve oduncular, taşçılar, balıkçılar, hazine avcıları ve aşçılar gibi bir kasaba inşa etmenize yardımcı olan çeşitli zombi işçileri bulacaksınız. Onlarca eşsiz bitkiyi hasat edip müthiş iksirler yapabileceksiniz. Atalar Ülkesine ulaşmak, İnsan olmak ve sonra da Sevgiyi bulup insanlara dönmek için yeni hazineleri aramak için farklı adalara seyahat edebilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

8 BALL POOL V3.14.1 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR

ADVENTUREQUEST DRAGONS V1.0.63 MOD APK İNDİR

DREAM LEAGUE SOCCER 2018 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR