Ana içeriğe atla

İlk Aşk Öpücüğü - Aşk Tanrısının Romantik Görevi ANDROİD OYUN CLUB İndir

Şak! Bu binlerce bey ve kızın ilk öpücük tecrübesinin sesi, senin sayende, tatlı Ufak Cupid. Bu sevi hikayesi oyununda çöpçatan melek olup insanların aşık olmasına yardım amil gerek. Müşterilerini randevularını harbi aşkın öpücüğü ile sonlandırabileceği, dans dersleri, öpüşme eğitimleri ver ve onları tepeden tırnağa giydir.

Bu romantik sevi hikayesi oyununda havada sevi kokusu var! Bir yay, ok ve kanatlarını tak ve sevi yaymaya başla. Müşterilerine onların çaresizce ihtiyacı olduğu sevi uzmanının sen olduğunu göster. Bazıları… şöyle diyelim… çalışması biraz zor insanlar. Senin işin onları aşka hazırlamak. Onların başka insanları etkilemeleri için Hariç görünüşlerini, saç stillerini ve kıyafetlerini değiştir. Randevularının kusursuz geçtiğinden güvenilir ol ve henüz ehemmiyetlisi ilk sevi öpücüğünü almalarını sağla!

Özellikler:
> kafa döndürücü Yepyeni stilleri ve salondaki Yepyeni görünüşleriyle kızların trafiği durdurmasını sağla. Onları spaya götür ki büyük randevu öncesinde tazelensinler.
> Senin aşık olduğun biri Mevcut. Onun aşık olduğu biri Mevcut. Herkesin aşık olduğu biri Mevcut. Müşterilerinin aşık olduğu kişilerle sevi yaşamasına yardım et!
> beyleri salona götür ve onların kadınların dayanamayacağı ağırbaşlı hipster enerjisini ve yakıcı bir görünüş elde etmelerini sağla!
> Salondan sonra, müşterilerini giydir ki randevularında ortalığı yıksınlar ve sevi hikayelerine başlasınlar.
> Sevgililik dans dersleri ver ki, akılalmaz dans yetenekleri ile sevgili adaylarını etkilesinler.
> Kendini unutma, Cupid’in de giyinip kuşanmaya ihtiyacı var! Hangi kanatları seçeceksin?
> sevi iksiri güçlendirmesi ve eğlenceli ödüller kazan.
> Romantizm her yerde - parkta, sinemada, gece klübünde… randevunun pürüzsüz gittiğinden ve müşterinin aşık olduğundan güvenilir ol.
> Ne yaparsan yap, randevunun bir öpücükle bittiğinden güvenilir ol!

Coco Play HAKKINDA
Coco Play, Çin tabanlı bir yaratıcı ve Hususi çocuk ve aile uygulamaları geliştiricisidir. 2013 yılında kurulan Coco Play bütün aile için Varlıklı 3D simülasyon bazlı oyunlar sunar. Coco Play yenilikçi oyunlar, interaktif kitaplar ve eğitici uygulamaların global ve önder yaratıcısı TabTale'in bir şubesidir.
Bizi ziyaret edin: https://www.tabtale.com
Bizi beğenin: https://www.facebook.com/TabTale
Bizi takip edin: @TabTale
Bizi seyredin: https://www.youtube.com/iTabtale

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 
Bize ne düşündüğünü söyle! sual? Tavsiye? Teknik Destek? Bizimle 7/24 iletişime geç:WeCare@TabTale

VELİLER İÇİN
Uygulamayı oynamak ücretsizdir ancak kimi oyun içi eşyalar ödeme gerektirebilir. Bu cihazda dönem dışı bırakarak uygulama için satın alımları sınırlayabilirsiniz. Uygulama TabTale ve belirli üçüncü partiler için reklam içerebilir, bu reklamlar kullanıcıları bizim sitelerimiz, uygulamalarımız Veyahut üçüncü parti sitelerine yönlendirir.

Gizliliğiniz ehemmiyetlidir. Uygulama TabTale Veyahut dikkatle seçilmiş sağlayıcıları (örn; reklam ağları ve analitikler) tarafından saklılık Politikamızda Tanım edilen sınırlı amaçlarla, sınırlı kullanıcı verisi toplanmasına destur verebilir (örn; destek sorularına cevap; uygulamanın kriter ve hizmetlerini etkinleştirmek, çözümleme etmek ve geliştirmek; bağlamsal reklamlar sunmak ve performanslarını ölçmek). Uygulama, çocukları savunmak için sadece yaş kısıtlamasıyla erişilebilen kimi özellikler içerir (örn; davranışsal reklamları kısıtlama; oynarken başkalarıyla bağlanmak için sosyal File bağlantıları; güncellemeler gibi zevk verici haberlerden haberdar olmak için anlık bildirimleri kabul etme seçeneği). henüz Çok bilgi için (özellikle sağlayıcılar hakkında) lütfen saklılık Politikamızı okuyun: https://tabtale.com/privacy-policy/. Uygulamayı indirerek, güncelleyerek Veyahut kullanarak reklam gösterme ve raporlama amaçlarıyla sınırlı aygıt bilgisi toplanması ve kullanımına (kişisel yetkinizle ve cihazınızın başka kullanıcıları için) ve Kullanım Şartlarımıza rıza gösterirsiniz: https://tabtale.com/terms-of-use/.

İlk Aşk Öpücüğü - Aşk Tanrısının Romantik Görevi ANDROİD OYUN CLUB İndir

İlk Aşk Öpücüğü - Aşk Tanrısının Romantik Görevi ANDROİD OYUN CLUB İndir

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cocoplay.first.kiss


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

8 BALL POOL V3.14.1 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR

ADVENTUREQUEST DRAGONS V1.0.63 MOD APK İNDİR

DREAM LEAGUE SOCCER 2018 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK İNDİR